• Gloriett Fejlesztőház

    Alapozó terápia | Alapozó fejlesztés | Homloklebeny teráipa | Kézműves foglalkozás | Fejlesztő pedagógus | Iskolaelőkészítő foglalkozás | Színjátszás

  • Gloriett Fejlesztőház

    Alapozó terápia | Alapozó fejlesztés | Homloklebeny teráipa | Kézműves foglalkozás | Fejlesztő pedagógus | Iskolaelőkészítő foglalkozás | Színjátszás

Stieber Magdolna

A Gloriett Fejlesztőház egyik alapítója és vezető terapeutája vagyok, szakmám szerint óvodapedagógus, tanítónő és alapozó- és homloklebeny terapeuta. A Fejlesztőházban, valamint oktatási intézményekben alapozó terápiát és homloklebeny terápiát tartok 5-16 éves gyerekeknek. Emellett lét éves kortól beszédindító és mozgásfejlesztő órákat is vezetek. Kollégáimmal a komolyabb beszédértési- észlelési vagy logopédiai problémákkal rendelkező gyermekeket pedig komplex beszédfejlesztő terápiával várjuk.

Számomra az a legfontosabb, hogy a gyerekek játszva és örömmel fejlődjenek az órákon.

Varga Nikolett

A Gloriett Fejlesztőházat Stieber Magdolnával álmodtuk meg és hoztuk létre. Óvónőként szerettem bele a mozgásfejlesztésbe, lassan 10 éve foglalkozom alapozó terápiával, és az évek során homloklebeny-fejlesztő és beszédindító mozgásfejlesztő foglalkozásokat is tartottam. A bölcsődés korosztálytól kezdve a kiskamaszokig minden korosztállyal van tapasztalatom.

Nagyon motivál, hogy a különböző korú gyerekekkel megtaláljam a közös hangot, mert hiszem, hogy ez a sikeres fejlesztés egyik kulcsa: partnerként kezelni a gyerekeket és eszerint is kommunikálni velük.

Janó Anna

2017-ben diplomáztam Színészként és Dráma Tanárként, később elvégeztem az Alapozó terápiák alapítvány alapozó terapeuta képzését. A Gloriett Fejlesztőházban Alapozó terápiával és Alapozó terápiás mozgásfejlesztéssel foglalkozom, e mellett évek óta táboroztatok együtt a csapattal. Sok fele volt szerencsém dolgozni, de végül a tanításban és a felnőttképzésben találtam meg azt az utat, amit szeretek és biztosan járok. Az Itt és Most Társulat tagjaként improvizációs előadásokban színészként, felnőttképzésben trénerként is tevékenykedem.

Hiszem, hogy minden fiatalnak megvan a maga tehetsége, csak meg kell találni azt, amit szeret csinálni, amiben magára talál.

Sándor Anita

Szakvizsgázott óvodapedagógus, nyelv- és beszédfejlesztő pedagógus vagyok.

Óvodapedagógusként több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. A Gloriett Fejlesztőházban iskola előkészítő foglalkozást tartok, és egyéni fejlesztéssel is foglalkozom.

Az iskola előkészítő foglalkozásokon a játékos képességfejlesztéssel, az óvoda- iskola átmenet megkönnyítése a célom.

Hevő Gabriella

Gyerekkorom óta a mozgás végigkíséri az életemet és látom a jótékony hatását nem csak a testre, de a lélekre is. 2017-ben végeztem el a Sivananda Jógaközpontban a felnőtt jógaképzést. Picit később felkértek, hogy tartsak kismama jógát, így elvégeztem azt is. Mindig is közel álltak hozzám a gyermekek, nekem is van két szépségem, így belevágtam a gyermekjóga illetve baba mama jógaképzésbe is a Jóga Móka rendszeren belül Csíki Mariannál.

Közel száz baba járt hozzám már pocakban jógázni és folytatták a babás órákon is a mozgást korai éveikben, ami elősegítette a mozgás- és beszédfejlődést, valamint testi, lelki harmóniát teremtett bennük. Így az óvodába/bölcsödébe is könnyebben beilleszkedtek, hiszen a legfontosabb meg van nekik az érzelmi biztonságuk. 

Babamasszázs oktató vagyok a jóga oktatás mellett, nem lehet ezt a két területet szétválasztani, hiszen a kisbabák esetében a masszázs a jóga. Egészen pici kortól érdemes megalapozni a szülő gyermek kapcsolatot, elmélyíteni és ebben a babamasszázs segít. Várlak benneteket sok szeretettel a foglalkozásaimon. Testi, lelki töltődés mindkettőtöknek.